Pelan Takaful Keluarga Serendah RM25

bismillah

Assalamualaikum

Seringkali apabila kita bicara tentang pelan Takaful, biasanya anda akan disaran ambil medikal kad dengan pelan berkait pelaburan yang memerlukan komitmen simpanan ratusan ringgit. Tetapi bagi anda yang merasakan perlindungan perubatan dari majikan sudah memadai, dan mahu perlindungan asas dengan komitmen minimum, anda tetap perlu menyimpan sekurang-kurangnya seratus.

Apatah lagi jika bajet anda adalah bawah RM50 anda mungkin hanya ditawarkan takaful perlindungan kemalangan sahaja yang tiada nilai simpanan.

Jika anda mahukan pelan perlindungan asas takaful dengan sumbangan serendah RM25, perkenalkan iGreat Teras, produk terkini daripada Great Eastern Takaful.

Apakah manfaat yang ditawarkan?

Back to basic, I-Great Teras menyediakan anda perIindungan paling asas sekadar keperluan anda tanpa perlu anda membelanjakan lebih dari sepatutnya.

Sebagai contoh, secara asasnya kita hanya perlukan tv tetapi kenapa kita beli smart tv? jika kita hanya perlukan telefon untuk SMS dan berhubung, perlukah kita beli telefon pintar?

Sama juga dalam proses anda mendapatkan pelan Takaful, dapatkan peIan sekadar bajet anda. Dengan bajet serendah RM25 sahaja pun anda sudah boleh mendapat perlindungan takaful minimum yang amat berpatutan sebagai permulaan.

Andai selama ini RM25 anda belanja dipasar malam pun mungkin habis dalam masa tak sampai 10 minit. Kini RM25 tersebut jika anda simpan di i-Great Teras bakal memberikan anda manfaat:

1) Cash untuk anda lunaskan hutang jika berlaku kematian/total permenant disablement atau 36 penyakit kritikal.

2) Anda boleh tentukan berapa lama tempoh anda mahukan pelan ini berjalan.

3) Pelan yang merupakan shariah compliance menjadikan ianya bebas riba, gharar dan maisir.

4) Anda boleh tambah manfaat ‘contribution waiver’, medical card, tunai hospital, perlindungan 36 penyakit kritikal (optional benefits)

5) Setiap hujung tahun baki underwriting surplus, anda akan mendapat semula wang tersebut 50% ke akaun anda termasuk 100% keuntungan pelaburan.

6) Pelan ini akan menyediakan anda nilai tunai bila tempoh perlindungan ini tamat.

7 ) RM2000 khairat kematian.

Credit 2:- http://blog.mamansolleh.com/terkini-pelan-takaful-keluarga-harga-serendah-rm25/

HAZLY HARUN

AGEN TAKAFUL GREAT EASTERN  

0125358469

Marilah menyumbang sedikit wang sesama kita secara berterusan, dalam suatu perlindungan beramai-ramai yang diberi nama TAKAFUL. Ia merupakan alternatif yang terbaik dalam menyediakan kita bagi menghadapi ujian yang Allah akan anugerahkan kepada kita sebagai penghapus dosa-dosa dan mengangkat darjat kita.

Melalui pakatan ini, orang yang dilanda kecelakaan akan mendapat manfaat perlindungan yang berupa sejumlah wang. Dengan adanya manfaat ini, diharapkan apa-apa beban atau tanggungan yang terpaksa dipikul akibat penderitaan daripada musibah dapat diringankan.

TAKAFUL adalah jalan yang terbaik bagi menjamin perlindungan diri dan keluarga anda, pelaburan yang patuh syariah, pembiayaan kos perubatan yang semakin meningkat, sumber pendapatan yang tetap tidak terputus jika berlaku kematian, lumpuh, sakit, kemalangan dan lain-lain kecelakaan.

Bilakah anda perlukan Medical Card Takaful?
Ketika anda masih sihat.

Bilakah Takaful tidak lagi dapat anda miliki?
Apabila anda sudah sakit atau ditimpa kecelakaan. Sudah terlambat.

Bertindaklah sekarang, miliki polisi takaful anda sebelum terlambat…

Klik di bawah untuk menerima quotation secara percuma.

quotation (1)

Advertisements
By hazlyagensi