Susu Anak Dan Takaful

header masalah dan solusi2

Ali : Saya nak kena balik rumah nak beli susu anak?

Shah : Okey, bawa motor elok-elok..selamat Ali..

Belum sempat Ali beredar terempak dengan sahabat beliau yang juga agen takaful..

Agen T : Ali..Nak ke mana tu ?

Ali : Nak balik sat nak kena beli susu anak..

Agen T : Duduk kejap nak sembang sikit pasal simpanan untuk masa depan.

Ali : Hang , sembang la dengan Shah dulu..aku dah lambat nie..nanti kita sembang
kemudian.

Agen T : Okey..sebelum tu sain sini jab…kalau jadi apa-apa…tak risau sangat..

Ali : Sain !!! kat mana nak sain…aku nak cepat nie…Anak aku dah teriak, susu dah habis..bayaran camner???

Agen T : Tandatangan kat sini…pasai bayaran kita bincang kemudian..

Ali : Okey dah..aku gerak dulu…Assalamuaikum..

Shah dan Agen T : Walaikumsalam..

Selang beberapa jam masuk whatsapp daripada Shah…mengatakan Ali telah
maut kerana terlibat dalam kemalangan.

Agen T : Shah…betul ke nie?

Shah : Betul la…Camner Agen T..Boleh klaim ke ?..

Agen T: Innalillahiwainnailaihirojiun…Aku akan cuba submit..

Nak Tahu Sambungan Kisah Ini?

Hubungi / Whatsapp segera untuk quotation percuma.
✆ 012-535 8470 | 012-535 8469

www.takaful4you.me
www.hazlytakafulge.wordpress.com

simpanan untuk anak

Advertisements
By hazlyagensi

My1st Claim Sejak Bergelar Agen Takaful.

Hari ini, bergerak ke Branch Great Eastern, untuk mengambil cek untuk klaim khairat kematian Arwah Muhammad KamilFaiz..Baca Kisah Beliau disini..

claim

claim4

Sebagai seorang agen takaful, inilah sebenarnya kemuncak kepuasan kerjaya ini apabila kami dapat membuat claim bagi pihak anda (pelanggan kami).

Walaupun anda sudah tiada, kami masih menjalankan tugas yang sudah diamanahkan kepada kami untuk membantu keluarga yang anda tinggalkan..

Mungkin cek ini, tak seberapa bagi kita….tetapi bagi keluarga yang masih perlu meneruskan hidup tanpa anda, amat bermakna sekali buat mereka.

Apatah lagi jika anda adalah ketua keluarga yang mencari nafkah untuk mereka..Mereka hanya bergantung kepada pendapatan anda..Apabila anda tiada mereka terpaksa mencari rezeki sendiri untuk menyara hidup mereka..

Untuk keluarga Arwah Akan Ada lagi cek yang akan menyusul kemudian iaitu sebanyak RM100,000…InsyaAllah.

Semoga Roh Muhamad KamilFaiz ditempatkan dikalangan orang yang soleh…Al-Fatihah.

HAZLY TAKAFUL AGENSI

Hubungi Kami Segera

012-5358469 | 012-5358470
www.takaful4you.me
www.hazlytakafulge.wordpress.com

By hazlyagensi