Hantaran 1 Juta.. Jangan gaduh-gaduh

1 juta demi isteri

Ni ada cara nak kata baru tak baru sangat tapi trending balik, lepas pergaduhan sebab hantaran tak cukup tu…. caranya guna sijil takaful sbg hantaran….RM 1,000,000 terus.. Ada berani..

Pampasan Kematian/Lumpuh RM1 Juta…Siap bagi Medical Kad lagi…baru la style….

hantaran 1juta

Daripada berhabis (membazir) beribu ringgit untuk ‘presentation’ sehari, nak bermegah dengan hadirin, lebih baik beri isteri hantaran yang gah, hantaran RM 1 juta ke RM ½ juta ? Tak pun RM suku juta. Itu baru bukti kasih sayang..kan..kan

Berapa sangat kalau nak dibandinglan dgn RM 15k tu kan..

hantaran 1 juta

Harap tak ada lagi kisah-kisah seperti di bawah nie ….

4THYB

dunia-gelap

cerai

Nak Tahu Bagaimana Caranya 

Hubungi

012 – 535 84 69 | 012 – 535 84 70

untuk khidmat kami..jangan malu-malu

SmoothArrow
quotation (1)
By hazlyagensi

New Product – i-GREAT SALAM – 50% payout for early detection

i-great salam3

i-Great Salam ialah pelan takaful keluarga terkini bagi memenuhi keperluan mereka yg inginkan penjagaan kesihatan yg lebih baik…i-great salami-great salam2

Manfaat produk ini…. Muat turun brosur produk

  • 36 PENYAKIT KRITIKAL KOMPREHENSIF – Perlindungan menyeluruh untuk 36 penyakit KRITIKAL seperti kanser dll…bukan itu sahaja, i-Great Salam juga turut menawarkan tuntutan untuk pengeluaran bagi penyakit KRITIKAL peringkat awal KRITIKAL sebanyak 50% …GE Takaful adalah syarikat takaful yang pertama yang menawarkan manfaat ini.
  • PENINGKATAN NILAI PERLINDUNGAN (SUM COVERED) – Nilai perlindungan anda akan meningkat 5% SETIAP 3 TAHUN untuk bantu ANDA menyerap inflasi yang berlaku saban tahun.
  • ELAUN HOSPITAL2 kali nilai elaun harian untuk kemasukan ke hospital.
  • ELAUN KESIHATAN– Voucher RM 200 untuk kegunaan anda.
  • MANFAAT KEMATIAN DAN JUGA HILANG UPAYA KEKAL – Bantu anda untuk tambahan manfaat yang lebih komprehensif.

Tahniah Great Eastern Takaful Berhad…
Sentiasa memenuhi keperluan dan permintaan daripada masyarakat…

 

 

Hubungi/SMS/Whatsapp/Telegram

012 – 535 84 69 | 012 – 535 84 70

untuk khidmat kami..jangan malu-malu.

SmoothArrow
quotation (1)
978 x 288 hazly harun 6

 

By hazlyagensi