Bina kekayaan

Dapatkan Penyelesaian yang Tepat

Ianya penting untuk mendapatkan perlindungan. Di Great Eastern Takaful, kami memahami keutamaan dalam kehidupan anda. Sebab itulah kami memberikan anda akses kepada pelan yang pelbagai dan khusus yang membantu anda melindungi keluarga serta kepentingan anda.

Lindungi diri1 simpanan masa hadapan2 Bina Kekayaan

 Bina kekayaan

Masa depan yang selesa untuk anda dan orang yang disayangi bergantung kepada pelaburan bijak yang anda buat sekarang. Dengan pelan berkaitan-pelaburan mantap dan komprehensif kami, perlindungan anda sekeluarga bermula di sini.
 Pengumpulan Kekayaan

Laburlah dengan bijak untuk masa depan yang terjamin untuk anda dan keluarga anda. Dengan penyelesaian daripada Great Eastern Takaful, yakinlah bahawa setiap keputusan adalah keputusan yang tepat.

i-Great Damai
Menjalani kehidupan sepenuhnya ialah mencapai impian hidup anda sebanyak mungkin. Anda inginkan peluang untuk merealisasikan matlamat tersebut dan pada masa yang sama sentiasa dilindungi dari segi kewangan dan perubatan. i-Great Damai menawarkan gabungan penyelesaian takaful yang boleh menjadikannya satu realiti.
Manfaat-manfaat Utama
  • Fleksibiliti untuk memilih tahap perlindungan dan caruman
  • Manfaat Pengurusan Pengebumian
  • Manfaat Matang
i-Great Abadi 
i-Great Abadi memperuntukkan kadar caruman sebanyak 95% kepada pelaburan anda bermula dari tahun pertama sijil. Selain itu, pada setiap tahun ke-3 sijil, anda akan menerima tambahan 2% Peningkatan Peruntukan. Bina kekayaan anda serta pada masa yang sama mendapat perlindungan yang tepat untuk gaya hidup anda.
Manfaat-manfaat Utama
  • Fleksibiliti untuk menambah nilai pelaburan anda
  • Kami prihatin untuk anda dan orang yang disayangi
  • Manfaat Kematian akibat Kemalangan (ADB)
Advertisements