Simpanan masa depan

Dapatkan Penyelesaian yang Tepat

Ianya penting untuk mendapatkan perlindungan. Di Great Eastern Takaful, kami memahami keutamaan dalam kehidupan anda. Sebab itulah kami memberikan anda akses kepada pelan yang pelbagai dan khusus yang membantu anda melindungi keluarga serta kepentingan anda.

Lindungi diri1 simpanan masa hadapan Bina Kekayaan2

 Simpanan masa depan

Great Eastern Takaful menwarkan pelan simpanan dan pelaburan yang komprehensif direka untuk membantu anda memenuhi impian dan aspirasi anda dengan manfaat perlindungan untuk masa depan cerah anda dan keluarga anda.
  Pendidikan

Ianya tidak terlalu awal untuk mula merancang masa depan anak anda. Pelan pendidikan Great Eastern Takaful memberikan pulangan ketika anak anda melalui peristiwa penting berkaitan pendidikan.

i-Great Iqra’
Sebagai ibu bapa, kita sentiasa mencari cara untuk menjadikan hidup lebih baik untuk anak-anak kita. Apa yang pasti, pendidikan menjadi keutamaan kita tidak kira dari mana kita berasal.
Manfaat-manfaat Utama
  • Simpanan untuk pendidikan anak anda
  • Perlindungan untuk anak anda
  • Ganjaran untuk prestasi anak anda
 Matlamat masa depan

Apa jua matlamat hidup anda, kami mempunyai pelannya. Realisasikan impian anda dengan rangkaian pelan fleksibel kami untuk mencapai matlamat hidup anda.

i-Great Amal
Tunaikan ibadah Haji dan Umrah anda tanpa kebimbangan tentang keperluan kewangan dan perlindungan anda. i-Great Amal menyediakan tunai untuk mengerjakan Haji atau Umrah. Kami juga menyediakan khidmat Badal Haji untuk memastikan ibadah Haji anda dipenuhi dan membantu anda dengan manfaat Adha (Qurban).
Manfaat-manfaat Utama
  • Perlindungan berganda ketika anda menunaikan Haji atau Umrah
  • Manfaat Ihsan
  • Bantuan kewangan ketika menunaikan Haji atau Umrah
i-Great Idaman
Menyimpan boleh mendatangkan hasil jika anda lakukannya secara konsisten. Dengan i-Great Idaman, tingkatkan simpanan anda dan pada masa yang sama mendapat perlindungan yang diperlukan untuk perancangan hidup anda. Nikmati bayaran tunai tetap setiap 2 tahun untuk memenuhi matlamat-matlamat hidup anda atau laburkan bayaran tunai tersebut dengan kami dan terima 100% keuntungan pelaburan hasil daripada pelaburan anda dan penuhi impian hidup yang lebih bermakna.
Manfaat-manfaat Utama
  • Bayaran tunai tetap
  • Ganjaran untuk anda
  • Perlindungan fleksibel
Advertisements