.:: Produk Takaful ::.

Kami menyediakan beberapa produk takaful seperti:

Family Takaful

• i-GrEaT Damai
i-Great Damai, pelan Takaful keluarga berkaitan pelaburan yang mampu dimiliki, menjadi pelindung anda untuk menghadapi perkara di luar dugaan serta membantu mencapai matlamat dengan minda yang tenang.

• i-GrEaT Abadi
i-Great Abadi, pelan Takaful yang membantu anda mencapai impian dengan memperuntukkan caruman yang tinggi bagi pelaburan serta pada masa yang sama melindungi anda.

• i-GrEaT Amal
i-Great Amal, Pelan Takaful Keluarga bertempoh yang mampu dimiliki, akan membantu anda dalam menguruskan status kewangan dan memberikan perlindungan untuk anda sepanjang perjalanan dalam memenuhi keperluan rohaniah anda.

• i-GrEaT Iqra’
Asas yang stabil dan kukuh amat diperlukan oleh anak-anak kita untuk mengorak langkah melalui perjalanan hidup ini.

• i-Medik Rider
i-Medik Rider ialah rider perubatan dan kesihatan komprehensif yang melindungi kesihatan anda dengan perlindungan meluas bagi manfaat kemasukan hospital, pembedahan, rawatan pesakit luar dan banyak lagi.

• i-Early Payout Critical Care Rider
i-EPCC ialah rider takaful berkaitan pelaburan unik yang menyediakan bayaran sekiranya berlaku penyakit kritikal pada peringkat awal, iaitu sebelum penyakit menjadi serius. Perlindungan ini membantu meringankan beban anda memikirkan perbelanjaan awal ke atas penyakit kritikal peringkat awal. Ini akan membolehkan anda memberi lebih perhatian terhadap pemulihan kesihatan anda.

i-Great Teras
Perlindungan Asas untuk semua. pelan yang sungguh mudah, mampu bayar dan mengandungi perlindungan asas yang terbaik.

i-Great Idaman
Lindungi Diri Anda. Pelan ini digubah untuk mengandungi elemen-elemen keperluan yang telah dinyatakan dan sudah semestinya menjadi keperluan hidup anda diwaktu ini.

 

Untuk maklumat lanjut, sila layari:
http://www.i-great.com/i-great/family.html

Advertisements